PACKS en Koeriersdiensten

Download hier de PACKS Tarieven 2018

Download hier onze overige prijslijsten.

Uw zending dient zo snel en betrouwbaar mogelijk te worden verstuurd naar uw gewenste afleverlocatie. 100% N.O.P. koeriersdiensten begrijpt dit. Wij verzorgen al jarenlang waardevolle en tijdkritische zendingen met onze koeriersdienst, afspraak is afspraak.

Spoedkoerier nodig?

Heeft u een zending voor onze koeriersdienst of heeft u een klus voor onze spoedkoerier? Bel ons, of meld u aan via ons contactformulier dat te vinden is op de contactpagina van onze website. Wij helpen u graag.

100% N.O.P. Koeriersdiensten is 24 uur per dag bereikbaar

Met een breed aanbod van vervoermiddelen is 100% N.O.P. Koeriersdiensten 24 uur per dag actief en beschikbaar. Wij zijn een same-day en overnight koeriersdienst. Spoedorders zijn mogelijk door onze spoedkoerier. Dit alles gebeurt zowel nationaal als internationaal, variërend in een envelop tot hele pallets. Wij bieden u het totaalpakket aan, met de nadruk op waarde- en tijdkritische zendingen. Resumerend vindt u hierop volgend de punten waarin wij ons onderscheiden.

  • Expertise op gebied van waarde en tijdkritische zendingen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week actief en bereikbaar.
  • Altijd betrouwbaar, wij komen onze afspraken na.
  • 100% N.O.P. Koeriersdiensten heeft een uitstekend trackrecord.

Betrouwbare koeriersdienst

Wij waarborgen onze betrouwbaarheid doordat u bij gebruik van onze koeriersdienst vooraf een verwachte aflevertijd krijgt. Mocht u het willen wordt u tijdens de rit op de hoogte gehouden van de status van de zending. Na aflevering krijgt u een bewijs van aflevering. Wij zijn er voor al uw zendingen, dit gebeurt per fiets, brommer, bus of bestelauto. Deze service geldt voor zowel onze spoedkoerier als same-day en overnight koeriersdienst.

Diensten van 100% N.O.P. Koeriersdiensten

Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder:

  • Stad
  • Nationaal
  • Internationaal
  • Maatwerk

Offerte online aanvragen

De beste koeriersdienst hoeft niet meteen de duurste te zijn, 100% N.O.P. Koeriersdiensten hanteert zeer concurrerende tarieven. De meeste recente en gangbare prijzen vindt u hieronder. Voor maatwerk hanteren wij speciale tarieven. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Test ons direct, nieuwe klanten krijgen een introductiekorting. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Via ons aanmeldformulier op de contactpagina kunt u zich direct aanmelden en een offerteaanvraag doen. Wij staan voor u klaar!